Elektromos töltők érhetőek el a Pannonia Hotelben

Társaságunk mindig fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, így törekszünk arra, hogy a fenntartható fejlődést támogassuk. Ennek jegyében Sopronban elérhetővé tettünk új elektromos töltőket a Pannonia Hotelben.

A duális képzésről

Az egyetemről duális hallgatókat 2017 szeptembere óta fogadunk. Ők olyan tanulók, akik a 26 hét elméleti oktatás mellett 22 hetet nálunk töltenek el gyakorlati képzésen. Az első évükben minden munkaterületen részt vesznek a folyamatok lebonyolításában, amit a késöbbiekben a célterületre redukálunk le.

Örömmel tölt el bennünket, hogy a duális hallgatóink talpraesetten és maximális odaadással teljesítik a nekik munkatársaink által kiadott feladatokat. Célunk, hogy a gyakorlati képzés után továbbra is részt vegyenek a szálloda életében és hogy tovább erősítsék rugalmasan működő csapatunkat.

A DENTAL-PANNONIA Zrt elkötelezett támogatója a Soproni Egyetem duális képzésének

Társaságunk az indulásától együttműködik a Soproni Egyetemmel a duális képzésben és terveink szerint folyamatosan foglalkoztatunk három év alatt 4-6 hallgatót.

A társaságunk Sopron és Magyarország egyik legrégebbi rendszerváltáskor alakult társasága, amely immár 31 éve jelentős szerepet tölt be a térség gazdasági életében. Mint ilyen vállalkozás kiemelten fontosnak tartjuk a tehetségek felkarolását.

DSC
Közgáz (271)
Közgáz (4)
DSC
DSC
Közgáz (2)
kép 6.
Közgáz (1)
DSC
DSC
MG
DSC
DSC
Közgáz (261)
DSC
Közgáz (3)
kép 7.
DSC
DSC
MG
DSC
DSC
DSC
DSC

 

100 milliós fejlesztés indul a Pannonia Hotelben

A DENTAL-PANNONIA Zrt. 2018-ban t9bb 100 milliós fejlesztést indít a Pannonia Hotel fejlesztésére. Ennek érdekében technikai okokból egy csillagra minősíttettük a szállodát a Hotelstars rendszerben, hogy a pályázati technikai előfeltételeknek megfeleljünk. (A pályázat végére a négy csillagos szuperior feltételeknek is meg fog felelni a szálloda a jelenlegi négy csillagos szint helyett.) A szálloda célja, hogy mint a TripAdvisor szerinti TOP10-es vidéki szálloda a legjobb ötbe kerüljön és országos szinten is bekerüljön a legjobb 20 szálloda közé. Ennek érdekében több mint 100 millió forintos fejlesztést indítunk. Annak érdekében, hogy a fejlesztések a soproni turizmus érdekében mind jobban hasznosuljanak, pályázik a Kisfaludy Program keretében, azonban a fejlesztések 60%-át pályázati források hiányában is megvalósítjuk. A fejlesztés keretében:

  • tovább bővítjük a wellnessz részleget és új szolgáltatásokat vezetünk be;
  • fejlesztjük az orvosi szolgáltatásokat;
  • megújítjuk a közösségi tereket;
  • számítástechnikai és konferencia technika fejlesztéseket valósítunk meg;
  • tovább növeljük a megújuló erőforrások szerepét a szálloda energiaellátásában;
  • több mint 30 szobát újítunk fel, melyek 70%-a esetén teljes felújítás várható;
  • belsőépítészeti és dizájn fejlesztéseket hajtunk végre a vendéglátás kapcsán; valamint
  • fejlesztjük a konyhai technológiánkat.

Helyes lépés a gazdaság fehérítése érdekében

A DENTAL-PANNONIA Zrt. üdvözli a munkavállalók helyzetének javulását eredményező változásokat és a reálbér növekedést: 24.hu/fn/gazdasag/2017/10/29/melyen-a-zsebukbe-kell-nyulniuk-a-munkaltatoknak-a-kotelezo-beremeles-miatt/

 

  • 1
  • 2